Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Eskilstunaån vid denna ljuvliga engelska park som rustats upp har jag min badplats sommartid.


Rosenforsparken

Hit går jag och simmar

och drömmer mig bort

tillsammans med änderna på stenhällen

Å, vad jag längtar att sommar och värme

åter ska föra mig dit

så jag får simma i väg

i mina drömmars och visioners värld

och bara njuta i nuet




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-16 01:28



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
En underbar text om en underbar plats, där lugnet för själen finns. I njutning av stillheten, där rofyllhet råder.

Grattis även i efterskott för en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade.
2010-05-17

  Eva Helene VIP
Vilken underbar plats som är "din"! Fin text och bild.
2010-05-16

  Grubbelmia
Ljuvligt vacker text och bild, fylld av längtan och drömmar. Kanske kan vi simma tillsammans i sommar?
2010-05-16

  anits VIP
En vacker plats
2010-05-16

  Eva Langrath VIP
Finstämd önskan och vacker bild
2010-05-16

  Anna*
Ja, må det bli en riktigt fin varm sommar med mycket sol och bad!
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP