Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst och stilla

Jag står
på bergets rand
Jag håller månen
i min hand

Mina ögon
är stjärnorna
Mitt hår
är vattnet
som strilar ner

Jag är ett
med natten

Mina andetag 
Fyller mina lungor

Hjärtat är
 jordens inre
Min själ
är dess kraft

Min svaghet
Är min styrka

Jag tittar
mot horisonten

Går min väg

Allt blir tyst
allt blir stilla




Fri vers av ia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-16 02:27



Bookmark and Share


  Drömkram
Detta är bara bland det vackraste jag läst. Tack fina bokmärke! Kram
2010-05-16

  Niclas Petersson VIP
Rofyllt och hoppfullt i ett.
Texten andas tro och styrka.
Gillar.
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP