Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så sjöng barnen på min älskade Tores begravning för tio år sedan. Bild: sjunde våningens balkong i Eskilstuna.


Första dagen på resten av mitt liv

"Vad är vårt liv?

en flyktig dröm?

en rök?

en skugga blott?"

sjöng jag som barn

idag en större verklighet

Allt går mot sin fullbordan

drömmen

visionen

av lyckliga barn och deras familjer

vänners trofasthet

band som brast

men nya som knöts

som består

och djupnar

Jag känner en djup djup tacksamhet

i djupet av mitt hjärta

för de ljusa minnena

för smärtan och såren som läkt

för misstagen som fick ge nya insikter

för tillfredsställelse

lycka på livets höst

för en framtid som bara leder uppåt

Uppåt, uppåt, uppåt!

...för mig och alla de mina

närstående

som vänner

Uppåt!




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-05-16 02:33



Bookmark and Share


  aol
underbar trösterik så fint Bibbi,
kändes rakt ur ditt hjärta,
2010-05-18

  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt suverän Bibbi...
mer av denna vara...
applåder
kb
2010-05-17

    ej medlem längre
Jag tycker om att läsa den här texten!

Hoppfull ...


Hälsn. Ann
2010-05-16

  Eva Helene VIP
God läsning.
2010-05-16

  Grubbelmia
Uppåt och applåd, till dig för denna text!
2010-05-16

    Annika J
Fin skildring av hur ett hjärta kan stillna när livets stormar lagt sig.
Tacksamhet och hopp!
2010-05-16

  Eva Langrath VIP
Hoppfulla ord Tack min vän
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP