Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit


Livet, denna urkraft

inget mera kräver

än mod att leva.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-16 10:32



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Mycket klokt och koncist.
2010-05-16

  Eva Langrath VIP
Tre rader med livsvisdom
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real