Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naken mellan raderna

för att få 
dig förstå

Vill skrika;


du gör intrång
i min själs boning

Vill stampa
slänga bort
hela känslan
av dig

du

men vem
skulle då
förstå

mig

 




Fri vers av ia VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-16 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åter igen, starkt, starkt
2010-11-10

  Drömkram
så fångad blir man, mycket vackert! Kram
2010-05-18

  Niclas Petersson VIP
Finner nästan inga ord för den här - den är så otroligt stark.
Du målar vackert med enkla ord.
Gillar. Mycket.
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP