Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lova mig LJUS! - droppens vägvisare

jag ger dig min droppe
som rinner sakta nedför hals
jag ger dig mitt vatten som kväver
vår gårdag

dina bröst fyller mitt sinne
din ryggrad får mitt liv

droppen den finner stigen genom din själ

kota för kota, ned i extas
och jag finns i din kropp med droppar av oss

lova mig morgonsol
förplikta ej vår framtid

lova mig skymningsljus
med din barm om min

jag ser droppens vägar genom mage och ben
och den finner oss med nuets allt

lova mig ljus

låt vattnet visa oss vägen till början
och se hur vi simmar i dess källa




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-16 15:01



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fantastiskt fin. =)
2010-05-17

    Szpielmann
Kreativt, stämningsfullt och vackert!
2010-05-16

  Nina Nightwish
Härligt romantiskt:) Uppfriskande text
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé