osynlig

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynlig




omsluter

stänger av
lägger om
smälter ner

fösvinner




Fri vers av ia VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-17 12:30



Bookmark and Share


  Drömkram
Jag fastnar vid dina ord och det går så fort som i verkligheten och därpå den mekaniska symboliken. Vackert. Kram
2010-05-18

  Carina Larsson
Mycket fin och välskriven med få starka ord!
2010-05-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Dämpat vacker. =)
2010-05-17

    ej medlem längre
Att bli ett med luften
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP