Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset är här. Och nu. Och det kan bara bli bättre.

 

Doften,

 påminner om det som var.

Det som var bra,

påminner doften om.

Men doften är inte helt densamma.

Nu doftar det som paradiset,

utan några tillsatser.

Det är ni, årstiden och jag själv som parfmymerar.

Skapar framtiden genom parfymer vi utsöndrar.

 Paradiset är här. Och nu. Och det kan bara bli bättre.




Fri vers av Kape
Läst 281 gånger
Publicerad 2010-05-18 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape