Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medan regnet

 

Jag går långsammare
vägen fram i
snitslad bana

Jag går långsammare
utanför stigen
innanför gränserna

Jag går långsammare
för att minnas
för att minnas varför

jag går långsammare

Jag går långsammare
för jag orkar inte
springa fort idag

Jag går långsammare
och inser till slut
det inte finns en snitslad bana där

jag kan gå långsammare




Fri vers av Andasin
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-12 14:54



Bookmark and Share


    afrika
den här får framtidspaniken att stillna
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin