Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord era ord


Jag uppskattar att ni hör mina ord

att ni förstår dom och lyssnar


Jag uppskattar också att få ta del av era ord

att få en insikt och förståelse av det ni delar med er


Poeter är ett forum som är värdefullt

varje människa har sin del i detta

vi gör en bra sida av våra tankar



Ha nu en bra dag allihop




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-20 07:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina och sanna ord!


Tack!


Hälsn. Ann
2010-05-23

  Suzy med punkterna
Fint och jag hoppas din dag blev minst lika fin
2010-05-23

  aol
sanna ord vännen, att se andra dela ord med varandra
2010-05-20

  Carina Larsson
Ja visst är det härligt att få ge men ännu härligare att få ta emot!
Den här dagen är till för oss och jag hoppas den blir bra!
2010-05-20

  walborg
Trevlig godmorgon. Hälsning till författaren.
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld