Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppar i redan överfyllda glas




jag hade gått både långt och länge

i djupaste kärlek till dig

och idag när du talar om njutning

viskar heta ord mot min

brända hud

smeker min kropp som inte

längre svarar


då vet jag


att idag är jag det enda jag

har kvar.






Fri vers (Fri form) av Vildand VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-20 12:50



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fin. =)
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real