Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens tand eller Vad flinar du åt Svensson.




Tiderna har förändrats
vad förr var fattigdom
var tomma vedhusbodar

du finner den idag i
fattigsveriges munnar
tandlösa och tomma

med bleka härdade gommar
i ett hårt och sammanbitet leende.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-21 08:25



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Helt klart en sanning, som man säger: tandvård är en klassfråga i Sverige.
2010-05-21

  Anna*
Tänkvärt ... Bra!
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real