ibland undrar man om ensamheten
är det bästa alternativet
eller inte...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland undrar man om ensamheten
är det bästa alternativet
eller inte...




Inte alltid

Ibland är jag

svår att förstå

men det har
inte enbart 
med dig att göra

ibland vill jag

så gärna förklara

men
hur gör man
när det likt
en trafikstockning
under rusningstid
inte får fram
en millimeter
av ord

ibland vill jag bara 

vända mig om

men 
hur springer man
iväg när
kroppen
är förstenad
och din dragningskraft
gör så att
stormen står still

ibland finns en

undran

vad vill du
jag ska säga
när jag vet 
att mina ord 
kommer såra
skära sönder 

den livlina
som binder oss
samman

 

 

står stilla tyst

i regn

av dina tårar

på mina

kalla kinder

 




Fri vers av ia VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-21 10:04



Bookmark and Share


  Drömkram
Livet är aldrig enkelt menalltid lika enkelt fångar du känslor i ord.Men magiskt. Du skriver otroligt vackert och jag känner. Kram
2010-05-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sorgligt fin. =)
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP