Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så släcker man stjärnorna.


Jag strök honom på kinden
lade mitt huvud mot hans
viskade lekfullt i hans öra
och han sa, låt mig för
helvete vara ...

men jag lika glad ändå
det är vad livet har lärt
mig och gett mig
att jag inte mera värd
är än så.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-22 12:22



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ditt värde kanske inte sitter i en annan människas ord, tänker jag.
2010-05-23

  Catharina Edin VIP
Men så hjärtskärande.
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real