Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torka


Maj månad ordtorka

Inga ord till ytan orka

Hjälper månne att en flaska uppkorka




Bunden vers (Rim) av eva m h
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-22 12:25



Bookmark and Share


  Miss Mod
Buteljerande ordkonst.
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

eva m h