Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flår dina cykeldäck

 

Du flådde mig
tog mitt hjärta
tog mitt blod
och de vackra minnena
blev min kniv mot strupen


Var du ens värd
att kyssa min skugga,
din otrogne jävel


jag ska låsa in dig i helvetet
du byggde åt mig
jag ska skratta åt dina skrik
när du slits isär

ska. lära. dig. från. bottnen. av. mitt.

h a t



(Jag flår dina cykeldäck
när du sitter i ditt klassrum
vill se din min när du upptäcker det
men vågar inte stanna kvar)




Fri vers av Missi VIP
Läst 479 gånger
Publicerad 2010-05-22 12:53



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Känns lite som att du vände sorgen till hat. Hat är skönare, får en att känna sig stark. Otrohet är ju verkligen någonting värt att bli arg för, riktigt jävla arg. Men visst tar ilskan slut, lugnar sig? och då är bara sorgen kvar.. :/
2012-04-30

  To create a legend
Åh va skönt, så otroligt skönt.
Tror det är viktigt att låta sig tänka sådant,
låta sig få föreställa det, för att tillslut komma över det.
Så innerligt att man kan ta på det,
så vackert.

Jag tror du skulle gilla en text av bandet
The Devil Wears Prada, låten heter Vengeance.
2012-04-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbara rader. =)
2010-05-24

  Anna*
Nej, som sagt är han inte värd det ... så är det ...
2010-05-24

  Ulf Popeno
Du förlorar dig så mycket i ditt våld. Det gör så fruktansvärt ont att bli sviken, att inse att man blivit slickad av lögner. Men , den här gången ville jag själv försöka undvika släppa fram raseriet. Denna gång ville jag se det som en personlig utveckling, en upptäcksresa där jag kunde se mig själv i de smärtfulla känslor som plågade, och lära mig något av dem. Våld och hämnd lär inte ut någonting. Det bara tär och försvagar dig själv. Och han är inte värd det.
2010-05-23

  Nina Nightwish
Japp, ibland behöver vi få känna riktigt hat, bra text
2010-05-23

  Katinka VIP
Starkt och uppfriskande hat ;-)
2010-05-23

    ej medlem längre
aggressivt som om dammen brast, snyggt
2010-05-23

    ej medlem längre
Skönt raseri.
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon