Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spillror av ett slagfält

Tittade ut mot friheten

*

sakta 

steg dimman

kvar fanns endast
spillror av mitt forna liv

skärvor av slag
splitter av hårda ord
sönderskurna drömmar
fåror av gamla tårar

reste mig
på vacklande ben
gick med 
stolta steg
ifrån
mitt sista 
slag




Fri vers av ia VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-23 23:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Briljant
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP