Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojke, lilla söta pojke...



En pojke

bara nitton
år


Oskuldfullheten

försvann
i samma

ögonblick

som han log
mot mig


Den pojken

den söta
pojken

ville mer
än vad jag

kunde

ge



Den pojken

ville

mer


Jag var
berörd

själsligen förförd

tyst...




Fri vers av Smultris
Läst 869 gånger
Publicerad 2005-11-14 00:00



Bookmark and Share


  Tony Hermansson
Mm m m... Ja du vad säger man...... ; )
Världsklass som vanligt i alla fall...
2005-11-18

  mysanpysan
ja, verkligen .. det pirrar från dikten

spänningen e total
2005-11-15

    Miranda
ooh *ler* känner spänningen
i hela dikten:)
skit snyggt.. från början till slut!
2005-11-14

  Jessi
Åh, vilken fin text om lust, även tyst sådan.
2005-11-14

  Lejla
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..jag vet vad jag känner men jag kan inte sätta ord på det...Underbart..olyckligt men ändå lyckligt..??
2005-11-14

  Mats L.
Det var fint det här, varm längtan efter något man inte ger
2005-11-14

  Ola Rydberg
ja slutet binder verkligen ihop
och skimmrar
snyggt
2005-11-14

  Daniel_78 VIP
Jag gillar slutet på denna,

Jag var
berörd
själsligen förförd
tyst...
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris