det behövs så lite för att göra så mycket

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det behövs så lite för att göra så mycket




just precis för en stund sen...

Som en
bakåt förvandlande
tidskapsel

försvinner handlandet
just i denna sekund
endast mitt inre står blottad
utan sitt skal
mitt framför mig själv

just här
just nu
är jag intet
och mitt inre fyller
det yttre

 just här
just nu
är jag mitt hjärta
pulserande svävande

just här
just nu
endast för ett par små ord

  du sa

-Jag ser dig!

 Som i ett enda slag
är jag tillbaka
precis där jag var

förut
men med ett leende
på läpparna.




Fri vers av ia VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-24 15:38



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Vacker och mild. Jättefin.
Gillar.
2010-05-24

    ej medlem längre
din dikt är så nära nära
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP