till en varm vän

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en varm vän




du finns kvar alltid

så att jag inte stör...eller att du hör.
Tänker inte ta tid
eller skapa rörelse mot marken
ingen uppmärksamhet
bara ge
en varm kram
mitt i allt
inte så att den stannar
utan bara så du vet
att jag inte har glömt

 

smyger tyst
så att jag inte stör
eller att du hör

Tänker inte ta tid
eller skapa rörelse
mot marken

ingen uppmärksamhet

bara ge
en känsla
mitt i allt

inte så att
den stannar

utan bara
så du vet
att jag inte
har glömt




Fri vers av ia VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-24 15:51



Bookmark and Share


  Fredric
en spökviskning... osynligt nära...
vackert...
2010-05-24

  Drömkram
Du skriver så vackert. Men det räcker inte, för du skriver underbart, Kram
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP