Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ordet var fritt

 


Jag skrev poesi
på tusen papperstunna vingar
blödde bläck
ur alla mina tankesår

och bladen fulla av dikter
blev flaskpost
eller pappersflygplan
för att färdas över världen

när ordet var mitt


 




Fri vers av The Stargazer
Läst 781 gånger
Publicerad 2005-11-13 07:49



Bookmark and Share


  Susanna
Underbart skrivet om det som för många av oss betyder väldigt mkt! Sant om hur meningsfullt det är.
Klockren!
2005-11-22

  katastrofromantiker
aaah så cool!
skön känsla, fint formulerat

"
blödde bläck
ur alla mina tankesår
"
2005-11-13

    Teddy
..och Dina formuleringar får mig återigen att njuta..Gillar titeln..

..tack..
2005-11-13

  Kylskåpspoesi
Jag börjar bli lite tjattig; skitbra, klockrent, fantastiskt, vackert!
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer