längtan

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan




övergett på ett annat sätt

stanna en stund
låt mina tankar
få vila
i dina händer

stanna en stund
håll mig nära
utan att tappa
luft

stanna en stund
så ensamheten
somnar om
innan mardrömmen
vaknat till liv

stanna en stund
låt mitt hjärta
ditt hjärta
sakta vagga oss
till ro

stanna en stund
men bara om
du har viljan
att ge

för mina
andetag
har du redan
fått




Fri vers av ia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-25 02:00



Bookmark and Share


  Drömkram
Igen har du skrivit det vackraste tänkbara.Jag gråter öppet för allt jag associerar till din poesi.Jag menar uppriktigt.Detta är så vackert!! Kram
2010-05-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart skaldat. =)
2010-05-25

  Niclas Petersson VIP
Vacker och kärleksfull.
Gillar.
2010-05-25

    vilgot hellros
denna tyckte jag verkligen om
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP