Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns mig



Jag vill att du ska minnas mig
inte för annat än

att det är mig du ibland ser
står helt stilla

mitt under rusningstid








.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-25 09:37



Bookmark and Share


  Miss Mod
Står helt stilla, härlig donna!!
2010-05-25

  C.Wieske
Det här gör mig tårögd. Fantastiskt vackert.
2010-05-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket härliga rader. =)
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real