Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte foxtrot men kanske vals

följ med

tar din hand i min

*

i en dans

i takt

med våra

hjärtans slag

pulsen

är vår 

som följer

varje spår

av kärlekens

sträng

*

ljuv musik




Fri vers av ia VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 00:01



Bookmark and Share


  Drömkram
Just så dansar kärlek när den är som vackrast och just så blir din poesi vackrast. Kram
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP