Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten undran mitt i allt

Om jag blundar

Tar du emot mig då
Om jag ramlar
Om jag famlar

Om jag blundar

Visar du mig vägen
Vart jag skall gå
Går du bredvid mig då

Om jag blundar

Kan jag lita
Kan jag tro
Att det du säger
Det är det du ser

Om jag blundar

Finns du kvar
när jag själv kan
När jag själv orkar
Ta de steg som behövs 

Om jag
en dag ser;

Finns du då
vid min sida




Fri vers av ia VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 00:54



Bookmark and Share


  Drömkram
Jag älskar! Inledande passionerad dedikation ställs mot egen självbevarelse som är given. Vackra ord som alltid.Kram
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP