Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut

jag tror
jag går
vänder mig

inte om

jag vet
jag känner
nu är de över

inget är kvar

slår ner blicken

och lämnar plats




Fri vers av ia VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-26 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP