Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis där

skulle vilja vara där...
i din famn...nära.
fri från ensamma hjärtslag
hålla handen på din kind
för att få mig
förstå
närhetens harmon

skulle vilja
vara där
i din famn

nära

fri
från
ensamma
hjärtslag

få känna
handen
på din
kind

få mig
att 
förstå
närhetens
harmoni

ge det tid
för att
växa
sig stark

det är
först då
jag kan
bli

vi




Fri vers av ia VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-26 02:19



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Precis där ska du vara.
Men det handlar om att våga.
Gillar.
2010-05-26

  Drömkram
Du har en otrolig förmåga att ingjuta hopp och längtan. Jag tackar dig för det. Kram
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP