Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid för att lära

stjärnfallet
i natten
är jag


och du
är himlen
som håller
upp mitt
leende


jag föll
från den dagen


du sa
att du
inte såg
mig
framför


nu går jag bakom
för att lära
mig se


dina steg
gör
mina
lättare




Fri vers av ia VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-27 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP