Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är jag där igen

hoppades för mycket
slog i kanten
och vakna upp

sliter tag
i mitt minne
av krossade
drömmar
plockar upp
skärvorna
som slagits
sönder

inte för
att limma
ihop
utan för
att fylla
tomrummet
i hjärtat

 

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-27 01:27



Bookmark and Share


  Drömkram
Du skriver väldigt vackert om något jag tror de flesta kan associera till. Det gör din text ännu vackrare. Kram
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP