tillit och lojal

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillit och lojal




när alla andra gått sin väg

du lämna mig
söndrig
på trottoar kanten
för att slippa
se mig
sakta försvinna

ändå
vände du
dig om

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-27 02:03



Bookmark and Share


  Drömkram
Ja vacker text , måste dock ifrågasätta lojaliteten för jag kan inte se den under sådana omständigheter. Jag tänker kanske fel.. Kram
2010-05-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Smärtsamt vacker. =)
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP