Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kära Maud

Bland leror och glasyrer

där trivs vår Maud


Om undringrar vi har

hon finner på råd


Vi hittar henne där

nästan varje stund


Såvida hon inte sover

eller är ute med nån hund


Hon bränner våra saker

du kan vara lugn


Maud är en kvinna

som kan sin ugn


Blir det lera över

hon gör sig en mugg


Att hon redan har många

det gör inte ett dugg


Här på Skaparkursen

vi kan inte klara oss utan Maud


Därför vill jag henne hylla

med en jättestor applåd





Bunden vers (Rim) av eva m h
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-27 09:04



Bookmark and Share


    eva m h
Ja hon fick den istället för blomma. Hon var mer än nöjd. Hon tyckte den var fantastisk.
2010-06-06

  Miss Mod
Har hon fått den?
2010-06-05

  Gunilla VIP
*L*
Låter som Maud
är värd all hyllning!
Vårda sin kreativitet
är livsnödvändigt!
2010-06-02

  Anjeska
Bra! Kreativ hyllning till kreativa Maud!
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

eva m h