Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så svårt att förstå.

Det gör mig ont att se
människor mig räds
när jag inte följer
normen

att mot alla odds
trots allt
genom att
aldrig ge
upp

överleva.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real