Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns jag inte längre då




finns någon plats där för mig
när jag faller

finns där famnar i mjukaste tunikor
där djurhudar nedhasad över
höft möter min

håller marken för mig där ni står
eller brister den och jag faller

vidare

genom kraftfält i orangegult
och blått
längre och längre bort
spränger isar som täcker
hav och land


mil efter mil

år efter år

i all oändlighet

med ett nedbrunnet ljus

i min hand


försvinner jag då om jag faller
eller fångas jag i en främlings famn.























Fri vers av Vildand VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-30 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real