doften av jazztobak och heta nätter

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



doften av jazztobak och heta nätter




och någon sjöng ett farväl till jupiter



jag vet inte om du minns, Daniel
hur kärleken kom och sommaren
den sommaren med jazzen och din gitarr
med dina läppar som aldrig lämnade nåd
som aldrig lät mitt fjärilshjärta vara still

och hur dina seniga fingrar flätade min midja
såsom ryssjan med tyngden mot botten
då vår tillflykt var den lilla stugan i skymningen
och i gryningstimman; en stilla tanke på den andra världen
jag vet inte om du minns, Daniel


jag vet inte om du minns




Fri vers av Smultris
Läst 808 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-05-30 17:18



Bookmark and Share


    sårosa
du bygger upp texten så himla snyggt. och sen bara släpper den i slutet så man blir sådär tagen. älskar titeln med.
2010-10-10

  Anguis
Somrig! Och fin. har väl inget konstruktivt att komma med. Du kanske minns den arga sambon också förresten :)
2010-06-11

  Maria Zena Viklund
älskas!
2010-06-11

  aol
gillas
2010-06-10

    ej medlem längre
bra bra!
2010-05-30

  Ola Rydberg
riktigt bra
gillade

(som aldrig lät mitt fjärilshjärta vara still)

och slutet som gav
tungd
2010-05-30

  lodjuret/seglare VIP
Ser ut som en text passande Elitloppshelgen
2010-05-30

    ej medlem längre
Definitivt en lämnad av skön känsla efter sig - läsningen - skön - skön - mm
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris