Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avslut avklarat avsevärt avgjort

slut




matar soptunnan med vårat kontrakt

jag spottar eld
ur mitt öga
för att visa
hur mycket jag
hatar dig

jag skjuter skarpt
ur min mun
när jag talar om
att du får gå

medans jag ler ljuvt
åt alla andra




Fri vers av ia VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-31 11:51



Bookmark and Share


    orddiggare
Så skön text! ordval, formuleringar och sist men inte minst... avslutet...
2010-06-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket härlig. =)
2010-05-31

  LassO
läckert skrivet... ur livet eller ej, men inte vill man va osams med dej känns de som. ;=)
2010-05-31

  Suzy med punkterna
Mycket snyggt!
2010-05-31

    Max Poisé
förakt i kompaktformat.
Schysst text!

*litet tips*

ordet medans finns inte, det heter medan
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP