Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte skadad bara rörd

jag föll idag

 

inte för saknaden

eller

ensamheten

 

utan

 

 

för dig




Fri vers av ia VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-01 22:05



Bookmark and Share


  Drömkram
Underbart vackert, orden,din komposition,uppsättningen men mesta av allt känsolorna du frambringar. Kram
2010-06-04

  Fredric
vackert...
2010-06-01

  Niclas Petersson VIP
Oj! Den här var ju jättevacker!
Gillar. Mycket.
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP