Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig fallskärm

du får mig att falla

snyggt

tryggt

 

du får mig att sväva

spritt

fritt

 

du får mig att känna

när

kär

 

men...

hur är det möjligt

att falla snyggt och tryggt

spritt och fritt

när och kär

 

det är som 
artärer

strålar fritt
sammanlänkade 
med en gemensam nämnare

hjärtats trygga
osynliga fallskärm




Fri vers av ia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-02 00:27



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2010-06-02

  Anna*
Mycket vackert och tänkvärt formulerat ... hjärtats osynliga fallskärm finns bara i trygghet och kan bara utvecklas i gynnsamt väder =0)
2010-06-02

  En strimma av guld
Så poetiskt och fint du skriver.
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP