Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan överflöd - varken mer eller mindre

då genom;
regndränkta gator
med fotavtryck i
betong

lämnar jag signaturen
om min identitet

stampar tyst
men hårt
för att ge skalv
i tankar

ingen mening
att bygga på
sätter stopp
för det som var

för att bli

ett nu

nu genom;
regndränkta gator
med ett leende
på mina
axlar

 




Fri vers av ia VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-08 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP