Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon gick rakt in i mitt hjärta




Hon hade så lustig gång
den kvinnan
hårt och beslutsamt satte
hon ner hälen
för att sedan mjukt och
behagfullt
sätta ner hela sin fot
nuddade lätt vägen
och böjde så upp
som svanen sin hals
sin fot yppigt på tå

och i en revy passerade
scener ur all världens
baletter
men ingen så vacker
som hon


Vilken kvinna
med sådan glädje
och glöd hon gick
jag blev förälskad
jag blev betagen
men på en sekund
hon bara försvann
uppslukad av
världen.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-02 13:40



Bookmark and Share


  W.Riter
Man ser verkligen hur vackert hon gick.
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real