Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick frågan \"Hur går det med kärleken?\" Detta var mitt svar..


ÖkenKärlek

Det är öken med kärleken just nu
men jag har fått syn på en kaktus
En grön oas i miniatyr

lekande vacker över sanddynorna
men inte att lita på eftersom den är vass
Vassa ord

Det enda levande i denna öken
men jag törs inte röra den

För det kan göra ont




Fri vers av Natalie VIP
Läst 524 gånger
Publicerad 2005-11-15 20:17



Bookmark and Share


  Neal
En sann känsla skar i mig!
suveränt.
2005-11-20

  Åsa Gustavsson VIP
Gillar ökentemat. Det var en fin bild av se men inte röra...
2005-11-17

    Johanna <3
Hehe lite rolig sådär :)
väldigt fiin
2005-11-16

    Fia
Jättebra dikt! Gillar den verkligen. Mycket bra skriven.. gillar idén med kaktusen...
2005-11-15

  BaraEnFlicka
Fan vad bra dikt verkligen!
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP