Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det osagda


Kanske är det

det osagda

det nedsvalda

som gör att jag känner mig

så fylld och så tom

på samma gång




Fri vers av eva m h
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-03 17:53



Bookmark and Share


  bluesatin
Jaa, Eva så kan det nog vara

Roligt att läsa av dig igen
Det var länge sen jag var inne
här på poeter!
2010-06-09

  Anna*
Kanonbra! Så är det säkert ...
2010-06-06

  ÅsaLena
Kort, men mitt i prick!
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h