Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland flyger jag så högt att jag snuddar vid molnen

Ibland så flyger jag.

När tystnaden lägger sig,
och det springer solkatter över din rygg,
när jag sitter på din cykels pakethållare
och har mina armar runt dig.

När regnet smattrar mot taket,
och det brinner i kaminen,
när jag får handskrivna brev på posten,
och när du ler mot mig och säger att jag har fina skor.

När du skickar en spellista fylld med musik som handlar om frankrike,
och när tystnaden säger mer än orden,
när du tar min hand och säger;
“När vi blir stora, då blir vi som Marit Bergman du och jag.”

Då flyger jag.




Fri vers (Fri form) av JohannaCarlsson
Läst 606 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-03 22:26



Bookmark and Share


  julia.s
fy sjutton så fint

jag vill också flyga så.
2010-09-02

  stenen/ Yv Ericsson
ruskigt bra!
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson