Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

också en morgondag?

förut
innan tiden då dessa ljusa nätter håller mig vaken
såg jag mörkret som en hemlig dörr
väntade jag på mera väsentligheter

nu
med morgonsolen bakom horisonten och fågelsång runt hörnet
lever jag bara för låsta rum
söker två ord och en nyckel

sen
åter fast i mörka kvällar och röda löv i vinden
hastar min handled med penna i vinkel
på jakt efter låset till allt annat




Fri vers (Fri form) av AndersN
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-04 00:05



Bookmark and Share


    snöö
En av dina dikter som jag då och då återkommer till. Utan att helt förstå ser jag någonting i den som känns så smärtsamt sökande.
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN