Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag en dag av vårt liv

väcktes av koltrasten
utanför fönstret

han gjorde frukost
vi åt på balkongen

lång promenad
hand i hand

efter vattnet
blommor i gräset

doft av syrener
vita, rosa, lila

lunch på balkongen
han lagade till mig

min oro var inte
hela tiden
närvarande

allt är bra
om inte
det värsta
skulle kunna
hända




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 224 gånger
Publicerad 2010-06-06 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind