Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hinsletunneln blev din död


ett hopp

med en blick
längre bort
än någon vågade se
hade hon
för längesen
flytt

jag minns artikeln
om det avgörande steget
dödens hopp

jag minns
att jag en gång
ville vara
som henne




Fri vers av vilsen
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-11-14 16:10



Bookmark and Share


  dofta
sjukt bra
2006-01-05

    entillsomdu
min vän. det var en stark dikt. den är bra. men bli inte som hon.
2005-11-24

    livräddaren
men det vill du väl inte nu?
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

vilsen