Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt barnbarn Yuuki sex år i fiolspelning och en stolt farmor.


Suzukimetoden

Du lär dig spela fiol

enligt japansk metod

och gör stora framsteg

på musikskolan

i din stad

i tidig ålder

Dina föräldrar blir involverade

i inlärningen

Jag är en så stolt farmor

som gläds med dig

och de dina

tacksam till Gud

som gjort mig SÅ RIK

med barnbarn

som får mig att fröjdas

och dansa

och ständigt vara glad





Fri vers av Bibbi VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-06-08 00:09



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart att läsa! I glädje och tacksamhet skrivet!
2010-06-08

  anits VIP
jag förstår din glädje, barnbarnen
är en gåva att glädjas åt
2010-06-08

  Eva Helene VIP
Förstår din glädje, stolthet och tacksamhet. Ja, barnbarn är verkligen en rikedom. Fint skrivet!
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP