Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kluven

i verkligheten;

stod hon
beredd

med försvar 
som redskap
mot känslor

i hemlighet; 

stod hon
vänd mot dörren

ryggen var
då fri
att känna
närhet

när den steg in

 




Fri vers av ia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-06-08 12:33



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Väldigt varm, levande och hoppfull.
Gillar.
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP