Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolka och Förstå


Jag köpte en ordbok idag
så jag skulle kunna förstå vad du menar

att kunna läsa mellan raderna
är inte något som kännetecknar mig

men nu när jag äntligen kunde förstå dig
Så yttrade du inte ett ord




Fri vers av Natalie VIP
Läst 526 gånger
Publicerad 2005-11-14 18:41



Bookmark and Share


  sol
du helt ny för mej : )

"Jag köpte en ordbok idag
så jag skulle kunna förstå vad du menar"
är det en manligt/kvinnligt - ordbok vill jag ha en i julklapp!! snyggt
2005-11-15

    Johanna <3
Tystaden är jobbig ibland.

vacker vacker dikt :)
2005-11-14

  Daniel_78 VIP
Detta var sött som socker,

Vad tror du om , 'men' och 'och' inledande på nedanstående rader.

Men att kunna läsa...

Och nu när jag äntligen...
2005-11-14

    Oprofessionell
den här var fin, handlar om ett tema som aldrig
går ur tiden, kärlek & vänskap förstås ( om jag nu tolka den rätt)
men orden flödar på som ett rinnande vatten, och du använder bra ord som man kan relatera till.
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP