Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag

vill ge
vill få
dig att
förstå

kan du
säg du
få mig
att se
hur du
ser mig

först då
kan du
ge mig
så jag
ser det
jag ger
dig

först då
kan två
bli vi

 




Fri vers av ia VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-11 02:24



Bookmark and Share


  Aftonvännen
egocentrisk dikt med stark spänning


den andra personen måste ge något

för att den som för talan ska kunna hitta

den där bar känslan av att ge något
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP