Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under kontroll

 

tankarna för mig
till medvetslös

oberörd

försvinner jag in
i dimman
där sårbarheten
så nyss

klädde av

 ...

vi hade allt
mod
att handla

hudlöst

men hud mot hud
ömsar vi skinn
åter

...


utan meningen

 





Fri vers av Ex¤animo
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-13 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo